[ home] - [ video ] - [ lojra ] - [ vicatė ] - [ magicland ] - [ about me ] - [muzikė] - [zoom] - [ minirja ] - [ e-mail ]

        Ai, nuk e ka ble dipllomen, po krejt fakulltetin.

 Historia e jone u shkru me gjak dhe per at arsy disa shkrime nuk po lexohen.

Pse ka shit Meda ma se shumti CD-ja ne Kosove? Se fansat e tine nuk dijin me kopju CD-n!

Serbet po kthehen ne Kosove. Me i marr teshat.

 

Postune: 03.12.2008.

 

Bulevardi Clinton Familly ne Prishtine!

Veshen bukur dhe paster me kravata, e kryjin pune te flliqta.

Mbarojeni murin, ata po shkojne me krye.

Nuk po e dorzojne Mladicin, po ju duhet per edhe nje luft.

Po na rrejn! Per neve e kane, nuk po dojne me na prish diten!

 

Postune: 30.11.2008.

 

Do shqiptar e kane zanat me thone: JO PO?

URIME DITA E FLAMURIT

 

Postune: 23.11.2008.

 

Koncentrohu ne foto dhe gjej 6 pika te zeza.

Me 9 pike te shkon patent shoferi, me 6 te shkon shteti.

Postune: 23.11.2008.

 

Ne foto - Kryeministri dhe Kryetari i Kosoves diku ne mahallen e boshnjakve ne Londer. Na po dojme me u bo si Sllovenia, ata po na bojne si Bosna.

Postune: 21.11.2008.

 

Antivirusi ma i shtrenjt i instaluar deri tani i ndaluar per kopjim. Nese nuk i ndal virusat si verzioni vjeter (UNMIK 1999-2008), duhet te bohet formatizimi menjihere.

Postune: 19.11.2008.

 

Verzioni flamurit me 6 pika.

Postune: 10.11.2008.

 

Pieter Feith ne foto, nuk po di qysh me ja bo.

Qysh bohet njeri pakic, se nuk po muj mo me shumic?

Boll po kqyri me mbet gjall, por kurgjo nuk po shoh.

Nuk kam qen ne luft, vetem prej patriotizmit t`madh. Armikut nuk kam mujt syt me ja pa.

Postune: 09.11.2008.

 

Pas 232 vite, ne Amerike, hera pare zgjedhet kryetari me ngjyr......

Ku Obama i zi? Ma i "zi" ka qen Bushi!

Postune: 03.11.2008.

 

Bllack Spiderman, ose Spajdermeni zi

 

 
 

 

design by by by by by by by xenini

Counter

        me shku te vicat 

1