Categories
Uncategorized

Just another brick in the world.

Categories
Uncategorized

Hillary for Halloween

Categories
Uncategorized

Hajnat e vogel i percjell policia, keta te mdhajte i percjellin televizionet.

Nuk po di njeri a me mire me te percjell policia, a hajnat?

Na mendojme se ata i kane fajet. Ata mendojne se i kane meritat.

Edhe pa ra bora, kam pa plot njerez qe kane “rrshite”.

Toka e Kosoves eshte e shenjte. Preferohet me pase leje t`ndertimit.

– Cka eshte e fundit qe keni lexu?
– Oren e rrymes.

Categories
Uncategorized

Trump “nosi” Seselja…

Categories
Uncategorized

Te na, t`njejtit njerez qe i gjujne paret, jane edhe ka i kapin.

Policia po vjen te akuzuari cili eshte n`arrest shtepiak per me e qu ne gjykate. Tipi po del ne dritare: Nuk mundem sot se kam mysafir.

Qysh ulen kuvendaret ne mbledhjet e Ndermarjeve publike?
Gruaja dhe femit ne anen e majt, familiaret tjere ne anen e djathte.

Categories
Uncategorized

Obama lyp favore nga Ademi.

Categories
Uncategorized

Bajdeni niset per n`Kosove.

Categories
Uncategorized

Michael Phelps si nuse. Fituesja e medaljeve pa shku ne Rio.

Categories
Uncategorized

Majlinda dhe Novak ne Rio, tu kajt per arsye te ndryshme.

Categories
Uncategorized

Poqari e detyron shqiptarin me ja pagu vazon.