Polices të SHPK-se gjat patrollimit po i vijin menstruacionet...

likes - comments - shares - 30-11--0001 00:00

Polices të SHPK-se gjat patrollimit po i vijin menstruacionet dhe pasi qe nuk ka guxu me e leshu detyren, po thir ne stacion me lyp ndrimin e saj. Pas tri ore pritje, po vjen nji koleg me e ndru, por aj ishte pit qorr. Po e pyet policja, qysh ka mujt me u vonu kaq shum dhe plus me ardh i pit? Shuj se, kur ke lajmru me ardh me te ndru, se te kan ardh menstruacionet, se pari shefi na qiti ka nji ture, mandej zavendsi tine, mandej krejt ndrimi, mandej Ragipi, Hashimi.....

Comments