Shumica e demonstratave ja nisin me shpres te rreximit te regjimit, e perfundojne me rreximin e semaforave dhe shenjave te komunikacionit.

Nuk eshte edhe krejt brllog. Trunin, boll mire po na shperlajne.

Comments