Njerezit jane mesu ne jete te rend dhe nuk ka nevoje me nderru diqka qe funksionon mire.

Burri ka nis me dushu qe gruaja e tij po e mashtron, se ju ka duke diqka shume e bukur dhe gracioze. Heren e fundit kur i ka kushtuar vemendje, nuk ka qen e tille.

Kemi nis me ngjalle prodhimin, por jo edhe puntoret.

Comments