Narkomani po i gran kerrit, po e ndal polici dhe po ja lyp dokumentat. Narkomani po lyp n`xhepa, po lyp n`dyer, po lyp gjethka dhe po thot: Besom, por nuk e di se ku jam. Polici po brtet: A e di bre ti, se kush jam une? Narkomani, aut krejt: Ç`a eshte ka na ndodh more, une nuk po e di ku jam, e ti nuk po e di, se kush je?

Comments