Categories
Uncategorized

Obama lyp favore nga Ademi.

Categories
Uncategorized

Bajdeni niset per n`Kosove.

Categories
Uncategorized

Michael Phelps si nuse. Fituesja e medaljeve pa shku ne Rio.

Categories
Uncategorized

Majlinda dhe Novak ne Rio, tu kajt per arsye te ndryshme.