Categories
Uncategorized

Po duket se ka ardhe koha me i gjuajt bombat atomike, se ju ka skadu afati.

Edhe pa mjegull, na nuk shohim ma lerg se hunda.
Punet i kena bardhe e zi. Ja punojme me t`bardhe, ja punojme ne t`zeze.
Categories
Uncategorized

Kryetaret tu postu ne facebook.

Categories
Uncategorized

Zevendeskryeministri vesh taka per tu duke ma i madhe.

Categories
Uncategorized
Rektori – To be, or not to be.
Definitivisht duhet me reformu alfabetin, kemi teper germa dhe shumica nuk po perdoren.