Categories
Uncategorized

Selfie ne kuvend gjate seancave

Categories
Uncategorized

FLAMUR WARM – nese nuk jeni pergatitur per dimer.

Zbulim epokal per sezonen e dimrit 2015/2016…

Categories
Uncategorized

Rektori Zejnullahu tu e prit vendimin e senatit

Categories
Uncategorized

Pas ketyre dy shkarkimeve sonte ne rektorat, nese kam vend ne HDD, po e shkarkoje edhe nje film.

Kosoven me e shti n`kanall (kontroll teknike) kurre nuk kish mujt me u regjistru, se kurgjo nuk po i funkcionon dhe plus do pjes po i mungojne.
Categories
Uncategorized

Albania – Armenia 3:0

Categories
Uncategorized

Ata qe kane librez t`partise, kane edhe librez te kursimeve.

Gruja te dera: A te kujtohet skena nga filmi “Basic Instinct” kur Sharon Stone i kryqezon kembet? –
Burri: Po m`kujtohet.
– E me ble buk ke harru a?