Categories
Uncategorized

Rama dhe Vucici ne pazare

Categories
Uncategorized
Qeveria e Kosoves duke punuar ne reduktimin e shpenzimeve
Ne foto-montazh: Kryeministri aktual dhe ish-krymenistri
Categories
Uncategorized

Nuk na vjen turp per t`kaluaren. Turp po na vjen per t`ardhmen.

Categories
Uncategorized

Qyteti pa lume

Categories
Uncategorized

Greqia eshte ne lloq.

lloqi ka veti sheruese

Categories
Uncategorized

Mos shkoni ne QKUK, me vdek, mundeni edhe te shpija