Categories
Uncategorized

Pervjetori i Betejes Kosoves do te festohet edhe nga shqiptaret, si te kryhet beteja.

Prej ckafit trashen njerzit me se shumti?  Prej ghynahit.  Po e ha qeto se ghynah me u gjujt.
Categories
Uncategorized

Isa dhe Rama ne te njejtin nivel

Categories
Uncategorized

Sex & City eshte arsyeja pse te rinjte po ikin nga katuni

Sami Lushtaku nuk ka flejt mire dhe po zgjohet prej gjumit:
Ku jam keshtu, ku gjindem? Ne dhomen numer 10 – po pergjigjet nje zo.
N`burg a n`spital?
Sipas hulumtimeve te fundit, gruaja cila ka me shume kilogram, jeton me gjate se mashkulli cili ja ka thon kete.
Categories
Uncategorized

Diaspora ne vende kyqe