Categories
Uncategorized

Po e percjell nana, djalin nga Drenica, per ne Amerik. Po kukat, po kane dhe kurqysh mu ndale. Djali tjeter po mundohet me e qetsu: Hajt bre nane se kthehet, se nuk eshte ka shkon per Prishtine.

Qendra klinike univerzitare ne Prishtine, tipi i shtrire ne tavolinen e operacionit. Anestezisti po e pyet:

– Çfare lloj anestezie deshironi?

– A ka me zgjedh a? Çfare keni?

– Kemi vendore dhe t`huaj.

– Cila eshte ma e lire?

– E jona, normal!

-Ama ti mu tonen!

– Ani …Nina nina nana, nina nina nana, djalin e vogel…

Categories
Uncategorized

Pse jo: Nje shtet, dy kryeministra, 10 zavendeskryeministra, 100 ministra, 200 zavendesministra, 1000 keshilltar, 25000 vozitsa, 350000 bodigarda dhe 23 puntor.

Categories
Uncategorized

Nuk kena nevoj me u kujdes per kufirin. Fqinjet po na e kqyrin, si me qen i tyre.

Categories
Uncategorized

Askush nuk po i beson se i ka pas keto kerre.

Categories
Uncategorized

Messi Shumekomshi

Categories
Uncategorized

PRONTO