Categories
Uncategorized

EU Can Do It!

Categories
Uncategorized

Krejt ata qe jane me qira ne Prishtine, anderrojne me u denu me burg shtepiak.

Kojshike, super t`paskan dale qeto kifle, ma tregon sekretin? Burri po ta rrok pastrusen.

Vjen tipi te prinderit e tipkes, dhe po lyp me u feju. Baba i tipkes nuk po do as me ni dhe po e qet prej baneses. – Ani, ani, por per shtate muaj keni me m`lute….

Vetem te na kam pa, femrat ne -5°, ne qender qytetit me i qu dy komt te nelt.

Policia e kosoves nuk po t`jep “kohe”. Policia e serbis ka pas ore, policore.

Na te iPhonave dhe Galaxive, se shpejti grat dhe femrat kena me i prek vetem me nje gisht.

Sms nga Edi Rama: M’gjen qik qytetar t’Kosoves ta kallin edhe librin tim, se nuk po hec shitja. Ramushi a u kthy? Ika.

Po e luftojme varferin, po e luftojme papunesin, po e luftojme krimin…Definitivisht jena popull luftarak dhe heroik.

Categories
Uncategorized

Dallimet ne sasin e bores qe ka ra ne Kosove.

Categories
Uncategorized

Kosova sot

Categories
Uncategorized

Italianet.

Categories
Uncategorized

Puppet theater

Ne teatrin e kukullave, artistet shihen vetem ne fund, per t`na tregu se gjithqka perfundoj.

Categories
Uncategorized

Duo Merkel, Sarkozy tu “lujt”….