Categories
Uncategorized

Mourinho: give me five

Categories
Uncategorized

Qysh i thojne ne Drenic orbitave? Kallodont n’kokra!

Premtimi i fundit elektoral per arsimtaret: E qelim kasen e shtetit dhe arsimtaret mund te marrin sa te dojne.

Ai nuk ka hi ne parti per me vjedh, por duhet ti permbahet programit.

Nje lajm i mire, qe se paku, krimin e kena te organizum.

Shume ma let me qen i ndershem.Te hajnat konkurenca e madhe.

Edhe EULEX-i e ka listen e kandidateve, vetem se nuk e ka te certifikune.

Categories
Uncategorized

Rahoveci voton

Categories
Uncategorized

Ne foto: Zyrtaret e larte, tu “pre” me %.

Nuk eshte boll qe kena derdh gjake, po get duhet edhe venat me i pre.

Gjeth keto shitore te mobiljeve, e nuk e kena nje ulese ne UN.

Categories
Uncategorized

Ne foto: Te kurdisur.

AGPK denon ashper rastin dhe nese perseritet, do ta denon edhe me ashper.

Genjeshter eshte, qe njerzit me se shumti rejne pas gjuetis, gjatë luftës dhe para zgjedhjeve. Ne gjueti nuk shkojme se nuk ka mo kafsh ne male, lufte nuk kena, e te na rejne edhe pas zgjedhjeve.

Debatet duhet te organizohen per PDK-n dhe LDK-n ndamas, prej partive tjera dhe te leshohen pas ores 23.

KKa nise me m`pelqy EULEX-i se eshte e vetmja organizate qe nuk miret me punet e brendshme te Kosoves.

Kosova ka shanse te hatashme per zhvillim te shpejt. Derisa nuk ka qeveri.

Kena me i mbajt n`mend per t`mire. Si shkuan, o ka do me u bo mire.