Categories
Uncategorized

Bujar, hajde shpejt se duhet me gjujt edhe Alushin!

Ne fillim, kam fotografu vetem natyren e vdekur, por mandej mu bo rutine dhe fillova te fotografoj edhe shoqerin tone.

 

Fitoret i kena historike. Humbjet i kena te perditshme

Categories
Uncategorized

Kur-ti aftershave.

Do ta paguajne shtrenjte, krejt ata, qe mendojne se munden te me blejne.

 

Kur ma kane qit rrogen, e kuptova qe jane ka bojne hajgare ne “llogarin” time.

 

Me se shumti kushtojne ata, qe nuk kane qmim!

 

Nese mesohet prej gabimeve, atehere ai duhet se paku me qen akademik.

Categories
Uncategorized

Edhe na Kosovaret jena ka presim shume nga Obama. Si krejt njerzit e zi.

Na jena ne rruge te mire, vetem nuk po dijim ne cilin drejtim me shku.

 

Ne nuk do ti aplikojme praktikat e mira nga vendet tjera, sepse nuk jemi plagiator!