Happy Valentine's Day! Show Your True Love with Best Valentine Gifts! (Ends: Feb.14, 2015)
Takohen 10 shqiptar ne nje ode per me diskutu dicka. Qyshe e don rendi, ja nisin me i njeh a jane 10 se nuk bon ndryshe.
1,2,3,4,5,6,7,8 dhe 9 euuu s'kokem 10 (se kurr se ngjehin veten).
Hajt edhe njehere 1,2,3,4,5,6,7,8 dhe 9 apet 9 po dalim. E te merr tjetri mi njeh 1,2,3,4,5,6,7,8 dhe 9 pasha zoten skokem tamon.
Qohen ma i vjetri e thot hajde dalim jashte. Hajt tash tone me u dhi ren qetu. Po i numron: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10.
Super, hini krejt mrena se u bom tamam.
Kur hijne mrena i pari ja nis e po i njeh 1,2,3,4,5,6,7,8 dhe 9 euu cka u bo kshtu SI MUTA KEM 10 e ktu po dalim 9.

Kush nuk ka pune, ai nuk ka "lidhje".

23-05-2016 12:14 - xenini.com

Dy veta ma leht divorcohen, kur eshte aty edhe i treti.

Ka ardhe koha me i la durt edhe pas aplaudimit.

Rruget dhe lumejt nuk po i pastrojne, por trunin boll mire po na shperlajne.

Krejt ata qe kane shperla pare, tash duhen n`polici me i hekuros.

Serbis ka me ja thy kur luan kunder Kosoves, se i bien dy here me luajt te shpija.

Femit perpara kane ece me 1 vjet, tash as me 18 nuk ecin.

Cila eshte maja ma e larte ne Kosove?
Dragodani!

Sot jeni vone! Ejani neser ne te njejten kohe.

Tipi cdo dite tu e percjell lopen se kur po pjell. Ne fund, i merzitur po hyn ne shtepi dhe po i ankohet grus: Kjo lopa jone, kurqysh me pjell!? - Le rahat burre, se kur po te sheh ty, po mendon se ka pjell.

Hallo, policia? - Po, po, policia ketu. - I shkela dy qura, cka me bo? - I gjuani anash t`rruges mos ta pengojne komunikacionin dhe mos na lodhni mo me kesi glluparina! N`rregull, n`rregull, faleminderit.... por cka me bo me bicikllen e tyre?

Ne kete kohe tetevjeçari fillon te zhvillon interesat dhe mendimin e tyre. Mund te pershkruajne idete e tyre dhe te marrin pjese ne diskutimet e te rriturve. Tetevjeçaret kane me shume kontroll mbi levizjet e tyre. Tetevjeçareve ju pelqen me ndihmu me punet e shtepise. Jane me te pavarur dhe me te hapur dhe kane me shume vetebesim. Miqesite ne kete moshe i kane shume te rendesishme dhe çfare te tjeret mendojne per ta. Opinioni personal eshte i i rendesishem, keshtu qe tetevjeçaret duhet te inkurajohen ne zhvillimin e aftesive dhe interesimeve, si dhe per te vene ne dukje se ndonjehere eshte mire qe te jete ndryshe nga te tjeret.

Padurimi eshte I zakonshem te nje tetevjeçari, dhe shpesh I nderprejne tjeret ne biseda. Tetevjeçaret nderhyjne, se kerkojne vemendje.

Tetevjeçari tani do emocion dhe done te ushtroje guximin.

Inkurajoni tetevjeçarin per te filluar me u marre me sport dhe aktivitete fizike ne menyre qe te ndjehen me mire si fizikisht ashtu edhe mentalisht.

Mos e krahasoni me te tjeret, po ofrojani mbeshtetjen  dhe vleresojeni ate per cilesite e tij dhe suksesin. 

Vijin kryshqit ne shtepi me marre qiken, por nena nuk po done as me ni per kete pune:  Qika eshte shume e re, hala as sillikonat nuk i ka ngjite.

Per vende ne burg konkurojne shume kriminela. Per shkak mungeses te hapesires, perparesi kane kriminelat e vegjel.

Shkon tipi i merzitur te hoxha: Hoxhe, mu ka bo bajat, po du me vra veten. Kadale bre, se nuk bone. Merre qet numer, thirre dhe keta te ndihmojne. Po e thirr numrin: - Ambasada e Irakut ketu, qysh mundemi me ju ndihmu? Po du me e vra veten. A dini me i gra kamionit? Po. Na tregoni ku gjindeni se tash po e dergojme vozitsin me ju marre.

Suksesin nuk ta falin. Krimin po.

28-12-2015 09:07 - xenini.com

Dallimi: Femra: Deshu se i kena vetem 15 minuta kohe deri sa te kthehen prinderit. Gruja: Deshu dhe bjeri krejt senet e bardha se po du me leshu maqinen.