Categories
Uncategorized

Hajnat e vogel i percjell policia, keta te mdhajte i percjellin televizionet.

Nuk po di njeri a me mire me te percjell policia, a hajnat?

Na mendojme se ata i kane fajet. Ata mendojne se i kane meritat.

Edhe pa ra bora, kam pa plot njerez qe kane “rrshite”.

Toka e Kosoves eshte e shenjte. Preferohet me pase leje t`ndertimit.

– Cka eshte e fundit qe keni lexu?
– Oren e rrymes.

Categories
Uncategorized

Trump “nosi” Seselja…

Categories
Uncategorized

Te na, t`njejtit njerez qe i gjujne paret, jane edhe ka i kapin.

Policia po vjen te akuzuari cili eshte n`arrest shtepiak per me e qu ne gjykate. Tipi po del ne dritare: Nuk mundem sot se kam mysafir.

Qysh ulen kuvendaret ne mbledhjet e Ndermarjeve publike?
Gruaja dhe femit ne anen e majt, familiaret tjere ne anen e djathte.

Categories
Uncategorized

France – Albania 2:0

Gjeli na “lodhi” shqiponjen, plus me dy krena, plus qenin e sharrit
Categories
Uncategorized
Cdo vend e ka identitetin e vet
Categories
Uncategorized
Referi: E pasna tepru mbram me raki
Categories
Uncategorized
Situate e çuditshme n`autobuse t`Prishtines.
Categories
Uncategorized

Kush nuk ka pune, ai nuk ka “lidhje”.

Shoki, qysh te dulen analizat? – Jo mire, sheqerin ne gjak, kisellinen n`bark, uje n`gju… – Po ti nuk koke njeri, ti koke limunade.
Tipi cdo dite tu e percjell lopen se kur po pjell. Ne fund, i merzitur po hyn ne shtepi dhe po i ankohet grus: Kjo lopa jone, kurqysh me pjell!? – Le rahat burre, se kure te sheh ty, mendon se ka pjell.
Dy veta ma leht divorcohen, kur eshte aty edhe i treti.
Ka ardhe koha me i la durt edhe pas aplaudimit.
Categories
Uncategorized

Goblemi me dy president ne pergaditje

Categories
Uncategorized
Per me shku mu sheru ne QKUK, duhesh me qene pak majmun