Categories
Uncategorized

Just another brick in the world.

Categories
Uncategorized

Hillary for Halloween

Categories
Uncategorized

Obama lyp favore nga Ademi.

Categories
Uncategorized

Bajdeni niset per n`Kosove.

Categories
Uncategorized

Michael Phelps si nuse. Fituesja e medaljeve pa shku ne Rio.

Categories
Uncategorized

Majlinda dhe Novak ne Rio, tu kajt per arsye te ndryshme.

Categories
Uncategorized

Poqari e detyron shqiptarin me ja pagu vazon.

Categories
Uncategorized

Nuk i ka rektori fajet. Maqina i ka shkrujt punimet.

ibrahim-gashi-maqina-shkrimit1401474142

Nuk i ka rektori fajet. Maqina i ka shkrujt punimet.

Categories
Uncategorized

Rektori i Univerzitetit bothprap.

 

Rektori i Univerzitetit bothprap.

Categories
Uncategorized

Na nuk e duam ndarjen e Kosoves. A duhet ket, t`ju vizatojme?

 

Na nuk e duam ndarjen e Kosoves. A duhet ket, t`ju vizatojme?