Fukaraja ka me shkatru ket shtet. Krejt paret po i japin per ushqim.

likes - comments - shares - 25-03-2007 00:00

Perpara kan qen mi te bardh, tash janë Kosovaret e zi.

Qysh Serbet pakic ne Kosove, kur ka më shumë se ushtare te KFOR-it.

Jeta në Kosovë, ka mbet vetëm si emision në RTK.

Ne planin e Ahtisarit, si ne bastoret e Kosoves, fitimi është i limituar.

Në ambasadat ne Kosove nuk mirren vetëm vizat, po edhe vendimet.

Pronari i kompanis është shume njeri i mire dhe modest. Sukseset e kompanise kurrë nuk i shkruan n`libra.

I kam tre pasosha, e nuk po muj me shku krkah.

Krejt jeta u bo, pune - shpi, pune shpi, e une as pune as shpi nuk kam.

Kerin dhe banesen i bone letë, nese e merr vizen.

Na nuk e kena porosit at vrasje, garant na kan qaros ata ne shank.

Doktorat ne neuropsihijatri punojin per rrog, per cilen as nji pacijent nuk kish punu.

Comments