Debati ne KTV reth zgjedhjeve 2010 ne Kosove.

likes - comments - shares - 25-04-2011 00:00

Nese pumpat i ndalojne "mbushjet" ka 3 dhe 5 euro, ka shansa per trafikun e Prishtines.

Eshte koha e fundit me ardhe koha e fundit.

Serbet nuk po deshirojne mo qe kojshis ti ngordh lopa. Serbet tash po lypin tomel.

Ndrrojme Kushtetuten. Mundet edhe kompenzim.

Zgjidhja me e mire dhe ma e let te problemit Kosovare eshte me i lone te paknaqur edhe serbet edhe shqiptaret.

Comments