Presidentja nuk po "deklaron" asgje per pikat 1 dhe 31. Eshte e liruar nga dogana.

likes - comments - shares - 31-07-2011 00:00

Politika i ka lajmru analistat ne polici, se po e percjellin.

Po hin kulleri ne mishtore dhe po i lyp 500 gram mish te terur. A doni me ju pre ne pjes te vogla - po e pyet misheshitesi? Jo, qitma n`USB-i.

Shume kriminela jane ne liri, per shkak kushteve te kqija ne burgjet e Kosoves.

Comments