Po ndalet autobusi ne Gjilan, tu shku per Presheve dhe shoferi po thote ...

Pushim 20 min ... ne qofte se dikush deshiron te shkoje ne toalet, ose ta dhez nje cigare apo ta kryn fakulltetin ..!

Comments