Duo Merkel, Sarkozy tu "lujt"....

likes - comments - shares - 02-02-2012 00:00

Vetem te na kam pa, femrat ne -5°, ne qender qytetit me i qu dy komt te nelt.

Policia e kosoves nuk po t`jep "kohe". Policia e serbis ka pas ore, policore.

Na te iPhonave dhe Galaxive, se shpejti grat dhe femrat kena me i prek vetem me nje gisht.

Sms nga Edi Rama: M'gjen qik qytetar t'Kosoves ta kallin edhe librin tim, se nuk po hec shitja. Ramushi a u kthy? Ika.

Po e luftojme varferin, po e luftojme papunesin, po e luftojme krimin...Definitivisht jena popull luftarak dhe heroik.

Po i thot Skenderbeu Donikes (grus): Riqke turqit. Ka 21-shi, a ka KTV-ja - ja kthen gruja.

Jena ka e denojme ashper krimin, kurqysh edhe kriminelin.

Comments