Kosova sot

likes - comments - shares - 13-02-2012 00:00

Vjen tipi te prinderit e tipkes, dhe po lyp me u feju. Baba i tipkes nuk po do as me ni dhe po e qet prej baneses. 

- Ani, ani, por per shtate muaj keni me m`lute....

Comments