Per Suedi kam degjuar sepse prej aty ka qen Bjorn Borg dhe Ingemar Stenmark. Per Etiopi kam degjuar nepermjet maratonistit Abebe Bikila. Nuk besoj qe ndonjeri do te degjon per Kosoven sepse prej aty eshte Edita Tahiri.

A e kqyre grun ne sy deri sa bon sex? Vetem nje here me ka ndodh. Ka qen tmerr, ajo ishte te dera.

Comments