Obama - Nikolic

likes - comments - shares - 13-12-2013 20:25

Ajo: - Zemer, te kam ble birra dhe cka po do per dark? Sonte eshte Liga e Kampionve dhe thiri shoket e mandej dilni me naj cllub. 

Ai: - A shume a?

Ajo: - Jo shume, braniku perpara, fari i majt dhe retrovizori.

Comments