Kandidati per Kryetar te Serbis cili do te mundohet ta tejkalon idollin e vet.

likes - comments - shares - 16-04-2012 17:32

Njesit e KFOR-it dhe EULEX-it po vezhgojne klubin e xhudos ku ushtron Majlinda Kelmendi se ka indikacione qe shqiptarja nga Peja ka ushtruar dhune ndaj kundershtareve anemban botes dhe po pergatitet per Olimpiad ne Londer.

Disa politikanave nuk po ju duhet mo sigurimi. Tash po i mbrojne gazetart.

Comments