Srpski Olimpijski Komitet

likes - comments - shares - 28-05-2012 17:30

Nate, po bone telefoni i shtepis...
Burri:- Thuju, nuk jam te shpia.
Gruaja:- Ai eshte ne shtepi.
Burri:- A je normal, a te thash me thon qe nuk jam te shpia?
Gruaja:- Thirrja ke per mu!

Serbia e ka kryetarin cili nuk di anglisht dhe mbretin cili nuk di serbisht.

Ka punu ne zbardhjen e krimit. Ju ka mbajt qirin hajnave.

Comments