Po e percjell nana, djalin nga Drenica, per ne Amerik. Po kukat, po kane dhe kurqysh mu ndale. Djali tjeter po mundohet me e qetsu: Hajt bre nane se kthehet, se nuk eshte ka shkon per Prishtine.

Comments