Ashton dhe Cllinton per facebook ne Swiss Diamond Prishtina.

likes - comments - shares - 31-10-2012 17:24
Qendra klinike univerzitare ne Prishtine, tipi i shtrire ne tavolinen e operacionit. Anestezisti po e pyet:
- Çfare lloj anestezie deshironi?
- A ka me zgjedh a? Çfare keni?
- Kemi vendore dhe t`huaj.
- Cila eshte ma e lire?
- E jona, normal!
-Ama ti mu tonen!
- Ani ...Nina nina nana, nina nina nana, djalin e vogel...

Comments