Behu i Qim none! Pse po pret?

likes - comments - shares - 04-12-2012 17:15
Nese klikoni ne foto, mund te shkarkoni nje pjes te bisedes Adem - Sami dhe ta perdorni si ringtone per mobilin e juaj.

Comments