Categories
Uncategorized

Kim ndihmon ne maredhanje ndermjet dy shteteve

Gjakovarit i kane ardhe mysafiret dhe po shkon te kojshia me e pyet:

– M`kane ardhe mysafiret, mos i ke tri karriga ne dispozicion?

– Po more.

– Super, qetash po ti bi keta tre mysafir!

Categories
Uncategorized

Ne ministri, vetem pastruesja eshte jo-partiake. Por edhe ato kane me e “fshi”.

Lajmrim: Per shkak ftohtit, anulohet konferenca per ngrohjen globale.

Categories
Uncategorized

Per me u nxe, mundeni edhe me frigorifer

Pyet Doktori sa gota i pini ne dite:
– Shtate deri tete gote raki.
– E per nje jave, sa i pine?
– Dy apo tre shishe.
– E per nje muaj, sa i pine?
– Aman, Doktor, une jam alkoolist e jo kontabilist!

Categories
Uncategorized

Kadria qysh se moti e ka autoportretin

Derisa kryetari eshte tu fole, ju duartrokitni. E ardhmja juaj eshte ne duart tuaja!

Categories
Uncategorized

Gazetaret tone e perdorin imagjinaten si burim te informacionit.

Ne fotomontazh analistat kosovare me dy njerez ma te fuqishem n`bote.

Categories
Uncategorized

Investimet ne infrastrukture sportive