Categories
Uncategorized

Vdes drenicaku dhe po e pyesin te “vendi”: A n`xhenet, a n`xhehnem? N`Prishtine nese bone. 

Nese dikush ju kishe ofru me zgjedh midis grus t`mire dhe kerrit t`mire, cfare do te kishit zgjedh?
– Dizell a benzine?
Categories
Uncategorized

Si e shohin te huajt lidershipin e Shqiperise.

Categories
Uncategorized

Arsimin e kena si Arsimin

Nxansat perpara kane ike prej shkolles, sot po ikin prej shtetit.