Categories
Uncategorized

KIMAT

Categories
Uncategorized

Loja e shekullit Serbi – Shqiperi

Categories
Uncategorized

Obama dhe Medvedev mirren vesh, me goje.

Categories
Uncategorized

Samiti G9

Categories
Uncategorized

Tipat qe shihen çdo dite ne qytet me kemb te depiluara dhe vetllat e nukta, a i kane te rregullta menstruacionet?

Ne barnatore: – Miredita, a keni lexilium?  – Po, a keni recet? – Me pas receten, e kisha marru vet! ..
Categories
Uncategorized

Nuk po e shoh problem me e bo qeverin.

Thirret ambasadorja dhe kryhet puna.

Categories
Uncategorized

Mos e pritni Baba Dimrin(mjekroshi ma i njoftun) sivjet.

E kane manipulu dhe ka shku ne Siri.

Categories
Uncategorized

Baben e kam mjeshter. Cka ndreq? Mi ndreq notat!

Cfare langu po done? T`dy litrave!
E ka shkel koha, gjate kalimit prej nje partie n`tjetren.
Categories
Uncategorized

Duke shiku lajmet dhe tu i prit postet