Categories
Uncategorized

Ne sport nuk egziston mundesia te fitohet ndonje trofe pa mund, pa ushtrime dhe pa sakrifica.

Categories
Uncategorized

Edhe Obama hek foton e Berishes

Categories
Uncategorized

Ai momenti, kur Dacici duhet me nenshkru se Serbia kufizohet me Kosoven.