Categories
Uncategorized

Fotot e para nga gjirimet ne Bruxel. Rolet kryesore, Atifete Jahjaga dhe Tomislav Nikolic.

Categories
Uncategorized

Krejt cka ka n`jet, ka arrit tu vjedh, vetem shkollen e ka ble.