Categories
Uncategorized

Ashton dhe Cllinton per facebook ne Swiss Diamond Prishtina.

Categories
Uncategorized

Hillary Clinton dhe baronesha Ashton si nxitese te tifozeve, cilat priten ti “nxis(j)in” tifozet ne Kosove dhe Serbi.

Categories
Uncategorized

Hillary Clinton dhe baronesha Ashton si nxitese te tifozeve, cilat priten te vijin ket jave ne Kosove dhe Serbi. Cheerleading është një aktivitet fizik cili përmbanë akrobaci, hedhje, valle, brohoritje per ekipet ne lojra.

Categories
Uncategorized

Atifetja invisible woman

Categories
Uncategorized

Qeveria po ushtron, populli ka mbet pa kondicion.