Categories
Uncategorized

Srpski Olimpijski Komitet

Categories
Uncategorized

Serbia e ka kryetarin cili nuk di anglisht dhe mbretin cili nuk di serbisht.

Nate, po bone telefoni i shtepis…

Burri:- Thuju, nuk jam te shpia. Gruaja:- Ai eshte ne shtepi.

Burri:- A je normal, a te thash me thon qe nuk jam te shpia? Gruaja:- Thirrja ke per mu!

 

Ka punu ne zbardhjen e krimit. Ju ka mbajt qirin hajnave.

Categories
Uncategorized

Pllatini shuton gabimisht

Categories
Uncategorized

Albini tu ushtru, prej dy, me bo nje shqiponje, me dy krena.