Categories
Uncategorized

Kandidati per Kryetar te Serbis cili do te mundohet ta tejkalon idollin e vet.

Categories
Uncategorized

Ku me e dite qe medalja i ka dy ane, kur nuk e ka fitu asnje?

Categories
Uncategorized

Disa politikanave nuk po ju duhet mo sigurimi. Tash po i mbrojne gazetart.

A e kqyre grun ne sy deri sa bon sex? Vetem nje here me ka ndodh. Ka qen tmerr, ajo ishte te dera.

Njesit e KFOR-it dhe EULEX-it po vezhgojne klubin e xhudos ku ushtron Majlinda Kelmendi se ka indikacione qe shqiptarja nga Peja ka ushtruar dhune ndaj kundershtareve anemban botes dhe po pergatitet per Olimpiad ne Londer.

Kur ta kaloni rrugen, kqyreni kerin e jo semaforin. Nuk ka rast qe semafori e ka shkel ndonje kembesor.

Per Suedi kam degjuar sepse prej aty ka qen Bjorn Borg dhe Ingemar Stenmark. Per Etiopi kam degjuar nepermjet maratonistit Abebe Bikila. Nuk besoj qe ndonjeri do te degjon per Kosoven sepse prej aty eshte Edita Tahiri.

 

Categories
Uncategorized

Krimineli n`krye t`kriminelave.

Categories
Uncategorized

Sudbina Srbije je na Ivici.