Categories
Uncategorized

Ka shkel n`kushtetut, si me shkel n`lloq.

Agjencia Ndërkombëtare për kontrollin e internetit ka pranuar, se tre vjet më parë, ka bërë gabim, se ka refuzuar kërkesën qe faqet e internetit me permbajtje pornografike te kane domainin .xxx Ma ne fund, edhe Kuvendi mundet me qel web faqe www.kuvendi.xxx

 

Edhe ne Kosove ka piramida, por nuk jane si te Egjiptit, po si te Shqiperis.

Categories
Uncategorized

Edi Dogg – koncert ne Parali.

Se pari eshte interes i shtetit. Se dyti, duhet me kqyre, per cilin shtet eshte fjala.

Categories
Uncategorized

Nje moto per foto, nga albumi i vjeter.

Qvar lufte kunder korrupcionit, kur krkah nuk po shoh refugjat.

Investitori ne Kosove i ka plotesu standardet ekologjike. I ka shperla paret.

Kosova dhe bota, jane dy bota.

Categories
Uncategorized

Populli nuk eshte lope! Lopt nuk votojne.

Categories
Uncategorized

Ma let e zgjidh kubin e Rubikut, se kutine e Rames.

Interesant eshte fukarallyku, zhvillohet bash atehere kur nuk e ushqen.